måndag 4 juli 2011

Packar och jobbar...

...Det är vad jag håller på med... ja nästan iaf ;P
Vi har ju den nya lägenheten från den 15e. Men vi får nycklarna redan i veckan. Men då det inte finns någon el i lägenheten förän den 15e (förhoppningsvis) så ska vi bara börja bära upp grejjerna i lägenheten under helgen och nästa vecka.

Kan inte säga det ofta nog hur skönt det ska bli att flytta till större lägenhet, att få ett riktigt sovrum. Jag och Alex har ju bott i ettor nu i tre års tid. Det är tre år med sängen i vardagsrummet. Det är inte kul alls. Så att få ett separat sovrum är en ren lyx för mig. Att också ha ett gästrum, det är ju bara hur underbart som hellst. Så våra familjer och vänner kan komma och stanna över och ha det bekvämt, utan att trängas för mycket.

Är glad att allt har gått så fort också.För då är det över rätt fort också. Det enda som jag tycker känns jobbigt är flyttstädningen. Funderar starkt på att lejja städhjälp. I busskuren här utanför så har ett städföretag satt upp lappar där de erbjuder flyttstädning med fönsterputsning och garanti för 20 kr kvm. Vi har 51 kvm, så det blir grovt räknat 1100 kr. Värt det? Mjo kanske, med tanke på att vi har flyttstädat fyra gånger under fyra år så SURE!

Hur som har vi kommit en bit i packandet redan. tagit ned bokhylla, bord, packat ned lite glas och porslin osv. Vi har samlat allt i hörnet av köket. Vi äter i vardagsrummet då vi är ensamma så vi behöver ändå inte matsalsdelen.

Inga kommentarer: