måndag 4 april 2011

Sådär ja... Nu har djuren fått flytta in i sin rena bur med fleeceplädsbotten ;P Anouks reaktion var jätteskojjig. När jag skulle ta in henne i buren var hon ivrig att komma in i buren. När hon väl hoppade in och såg och kände att det var något som inte stämde stod hon som förstenad en liten stund för att sedan röra sig sakta sakta och nosa förskitigt på allt. Hehe ;P Harleys reaktion var mer att oj vad konstigt nu utforskar vi vad detta är. Sprang runt och var inte lika reserverad som Nouksen.

Såhär såg det ut före


Såhär såg det ut efteråt


Mat och toadelen

Ska ornda en annan anording för höet. Då den som ni ser skräpar ned en MASSA!


Myshörnan.
Den där nallen i hörnet tyckte Harley jättemycket om. Hon puttade på den gosade med den. låg intill den och popcornade som en tok när hon gick runt den och bara njöt. hihi sötnöt Harley


Den där våningen som de har är de lite osäkra på. Det är ju läskigt att gå upp för den när stegen sviktar liiite och det är plast och halt att gå på. Vi får se om de får mod nog att gå upp dit.

Nu kommer rutinen vara att borsta upp det värsta skräpet och sånt från botten varje dag till varannan dag. Sen så byter vi fleecetyget ca var femte dag, eller då det behövs helt enkelt. Jag hoppas verkligen att de lär sig att göra sina behov på toaletten. Det går ju bra då de är på golvet så hoppas det går lika bra hemma i buren. De verkar trivas iaf, och det är ju det viktigaste.

1 kommentar:

Tintin Silver sa...

Awww jag tror jag dör, vad gulligt! Du tar så väl hand om dina små änglar ^^ Duktiga flicka! <3