tisdag 21 juni 2011

SÅ JÄVLA ÄCKLIGT!!!

Det har skett en flugmassaker i lägenheten. så sjukt äckligt så det finns inte!
Vi har ju märkt att vi har flugor men bara en handfull kanske. VI har haft balkongdörren öppen så vi har inte tänkt så mycket på det. Men nu tre dagar sedan då jag skulle gå och lägga mig, Alex satt vid datorn så det var ett skumt ljus i rummet. Jag tittade upp mot taket och såg en massa svarta fläckar. jag bad Alex att tända lyset för att se vad det var. Det var, och jag överdriver inte, säkert 15 flugor bara i taket. Att vi inte märkt det innan liksom O_O, vi tog fram fluggsmällaren och hade en liten "killing spree" här i lägenheten. Vi bestämmde att vi skulle storstäda dagen efter.
När vi vaknar var det i stort sett lika många flugor som dagen innan. UÄÄÄK!!! Vi har alltså dödat flugor i tre dagars tid och jag fattar inte var de kommer ifrån! Hoppas verkligen att de försvinner snart, för bara idag har jag dödat 15 stycken flugor.
Någon som har ett tips på vad jag kan göra för att få dem att försvinna?!?!?!



3 kommentarer:

Anonym sa...

haha! morsan å farsan har samma problem i deras sovrum... taket är helt jävla svart med HÄSTFLUGOR!!! man kan använda damsugaren, sen ställa ut damsugaren utomhus. detta fick man göra upprepande gånger eftersom flugjävlarna bara blev fler å fler!! fyyyyyyyyyy!!!!! det är verkligen äckligt! men roligt å jaga dom med damsugarn!
puss på dig! å lycka till med flugorna
//hannah <3

Anonym sa...

gå ut med soporna

Tintin Silver sa...

Hahahaha! Killing spree.. lol I have no idea babe. Anticimex?