måndag 14 februari 2011

alla hjärtans dag

Och den ska spenderas på jobbet. JObbar idag 14-22. Men det är helt ok. Är inget fan av alla hjärtans dag eller andra "konsumtionshögtider". Får ju massa kärlek från mina nära och kära ändå, och det är väll det som denna dag är till för. Sprida kärlek och glädje. Det kan man ju göra när som hellst på året, inte sant?! Det försöker i alla fall jag göra ibland.
Vad tycker ni om alla hjärtans dag?!?!

3 kommentarer:

Idun sa...

Nä, alla hjärtans dag är inte min grejj heller faktiskt. Men ändå fick jag en blomma idag av Matte, och det säger man ju inte nej till :)

Tintin Silver sa...

Alla Hjärtans Dag har alltid varit lite speciell för mig, även om också jag inser att det är precis som allt annant en ursäkt till uppblåsta priser på choklad och rosor. Jag vet inte varför jag gillar det så mycket. Kanske för att jag är en rätt klyschig person när det kommer till romantik? Kanske för att jag aldrig fått uppleva någon riktig Alla Hjärtans dag, med blommor och choklad, eller åtminstone ett kort med "Be my Valentine" på. Och i hemlighet alltid velat det.
Min enda minnesvärda Alla hjärtans Dag jag kan komma på var strax innan jag blev tillsammans med Jens. Han gav mig en röd ros, första och sista gången jag fått en ros på Alla Hjärtans Dag.
Men för mig handlar det inte bara om gåvor, utan att spendera tid med den man älskar. Laga god mat, klä upp sig, kanske ta ett varmt bad tillsammans. Det som jag bryr mig om är att min älskade också vill göra det till ett speciellt tillfälle. Och det vet jag att han vill ;) Vilket motiverar mig till att vilja göra något speciellt för honom. Ledsen att det blev så långt :P Men så här det jag ser på Alla Hjärtans Dag ^^
Ha en underbar dag med Sessan, hoppas ni finner tid att göra något fint tillsammans som gör det lite mer speciellt. Glad Alla Hjärtans Dag, underbara gumman min! Puss och kram! <3<3<3

Niklas sa...

Just another booring monday in my life...