måndag 4 oktober 2010

MItt första vlogginlägg ^^

Ja detta är mitt första vlogginlägg. Kanske är lite tjatigt att jag använder samma ämne jag redan tagit upp här i bloggen? Hur tyckte ni att jag skötte mig i videon? Ska jag göra om det?

5 kommentarer:

Tintin Silver sa...

Jag tyckte du var skitbra :) Snygg är du också! <3 Det var inte långdraget eller tråkigt utan alldeles lagom och lite mer allvarligt efterom det är ett allvarligt ämne. Kanske nästa vlog blir lite åt det flummiga hållet? ;D
Kram på dig gumman min! Love ya!!! <3

Idun sa...

Hejsan! =)
Intressant, jag känner en som oxå har har samma som dig, nämligen min syster, hennes historia låter rätt lik din faktiskt, med hormonsprutor, korthet osv. Hon slutade iaf på 155 cm, och det trodde inte läkarna var möjligt, så det är skönt att hon växte till lite på slutet iaf :)
Kram

Anonym sa...

Du klarade inspelningen så fin så ^^
Var intressant att höra lite mer om ditt "tillstånd" eller vad man ska kalla det.

Gör gärna fler "vloggar"

/Jonas / Vovven

Tintin Silver sa...

Nästa gång vi ses, borde vi göra en vlogg tillsammans!!! XD

Anonym sa...

Jag upptäckte din blogg i dag och såg detta inlägget precis. Det var jättebra så du ska vara nöjd! =) Jag har själv TS. Efter år av undersökningar och sjukhusbesök sedan jag var fyra, kom dom fram till att jag hade det när jag var 18 år...Tråkigt och svårt att ta till sig, men det är bättre att veta det nu i alla fall.
Fortsätt med din blogg, du är grym!